Over ons

Opgericht in 2016

“GELOOF IN JEZELF EN JE KAN DE HELE WERELD AAN”

Wij bieden coaching en training voor persoonlijke transformatie gericht op het vergroten van mentale kracht en veerkracht. Wij zullen hierdoor effectiever omgaan met dagelijkse uitdagingen en problemen. Om zo een succesvol en zinvol leven te kunnen leiden met meer vitaliteit en voldoening.

Wij kiezen er vaak voor om te worden beïnvloed door externe omstandigheden. Uitdagende omstandigheden overkomen ons allen. Het gaat er echter om hoe we reageren op deze omstandigheden en wat we daarmee doen.

Wij zijn van mening dat mentale kracht en veerkracht essentieel zijn voor persoonlijke effectiviteit en een betere kwaliteit van leven. Velen van ons hebben de neiging om de oorzaak te zoeken in de buitenwereld. Namelijk de oorzaak voor het mislukken van een opleiding, het niet slagen van een relatie, onvoldoende gemotiveerd zijn voor het vinden van een andere baan.

​Er zijn altijd voldoende ”excuses”. Wij zijn van mening dat wij zelf ons grootste “struikelblok” zijn, en niet de buitenwereld. Als we bereid zijn om onszelf te transformeren door hard te werken aan onze mentale kracht en veerkracht, kunnen we ons “struikelblok” veranderen in “de weg” naar ons persoonlijk geluk, vreugde, succes en voldoening.

We kijken er naar uit om jou te mogen ontmoeten.

Dave Blondeel Timmerman & Arlin in 't Veld
Missie

Transformatie teweeg brengen bij onze medemens op mentaal en fysiek niveau. Om meer vreugde en vitaliteit te ervaren en ware (innerlijke) kracht te ontwikkelen zodat we in staat zijn effectiever om te gaan met dagelijkse uitdagingen en problemen. En een gezond en succesvol leven te kunnen leiden met meer betekenis en voldoening.

Visie

Het bouwen aan een gezond en vitaal bestaan door het ontwikkelen van mentale kracht, emotionele veerkracht en fysieke fitheid bij zoveel mogelijk mensen.

Kernwaarden

Ons team

“The strength of the team is each individual member. The strength of each member is the team.” ~Phil Jackson

Arlin in 't Veld

Co-founder | Personal Trainer & Nutritionist

Ik ben op dit moment aan het afstuderen als diëtist van de opleiding Voeding & Dïetetiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik ben naast mijn studie werkzaam als Personal Trainer en bezig met het opzetten van mijn training en coaching onderneming. Verder geniet ik van lekker eten, muziek, reizen, boeken, krachttraining, martial-arts en wandelen of in de natuur.  

Ik benader gezondheidszorg vanuit een holistische visie, namelijk de samenhang tussen voeding, lichaam en geest. Ik geloof niet in dieëten (de “quick fix”). Ik help mensen, het liefst preventief, op weg naar optimale gezondheid door duurzame aanpassingen te maken in leefstijl. 

Dave Blondeel Timmerman

Co-founder | Performance coach

Op mijn 12e bond ik de strijd aan met astma en dreigend overgewicht door gericht te gaan trainen en een ander voedingspatroon. Een gezonde geest in een gezond lichaam. Ik ben geïnspireerd door bushido (de Weg van de Krijger) en zen. Ik houd mijn geest helder door meditatie. Ik houd mijn focus scherp door in het nu te leven. Om top fit en gezond te blijven, beoefen ik Chinese vechtkunst, doe ik gewichttraining in een sportschool en hardlooptraining in de buitenlucht.

Ik ben 25 jaar werkzaam geweest als sales in de IT-, copier-, en uitzendbranche. Ik heb me verdiept in NLP, Oosterse filosofie, psychologie, en communicatie. Ik ben altijd erg geboeid geweest door de vraag waarom wij doen wat wij doen. Het is mijn doel om jou te helpen de betere versie van jezelf te ontwikkelen. Zodat je effectiever en gelukkiger wordt, en meer voldoening uit het leven haalt.