Services

Personal Coaching

Krijg meer grip op je leven door persoonlijke begeleiding op maat. Werk samen met een coach aan jouw doelen op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. Individuele trajecten beginnen met een intakegesprek. Hier wordt gekeken of wij je kunnen helpen, vervolgens komen wij met een advies over het verloop van het traject. Indien gewenst gaan we zo snel mogelijk aan de slag. Coaching vindt plaats op locatie en/of online. Informeer naar de mogelijkheden of plan direct je gratis intake.

people, group, friends
EMVIPro

Employees Vitality Program

Het vitaliteitsprogramma voor medewerkers waarin we beter leren omgaan met gedachten, emoties, en buikgevoel.
In 7 maanden tijd werken we aan het veranderen van de fysiologie om gerichte aandacht, ontspannen concentratie, en een verhoogd bewustzijn te bevorderen. Deze drie zijn van belang om een scherpe focus, productiviteit, en vreugde te waarborgen in onze dagelijkse werkzaamheden. Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn onder andere; vitaliteit, voeding, lichaam en geest, beweging, balans werk en privé, en gedachten en emoties.

Spreker & Workshops

Spreker nodig op een (online) event? Wij zijn gespecialiseerd in onderwerpen omtrent gedachten & emoties, fysieke fitheid en alles rondom vitaliteit. Ook kun je bij ons terecht voor workshops, incentives of teambuilding. Thema’s waar je hier aan kan denken zijn; (persoonlijk)leiderschap, communicatie, en samenwerken. Neem contact met ons op voor vragen en meer informatie.

Veelgestelde vragen

Al onze services zijn Corona-proof. Persoonlijke begeleiding kan geheel online en EMVIPro trainingen doen we in kleine groepen van 8 tot maximaal 12 personen. Voor overige events houden we de RIVM richtlijnen in acht.

Voor iedereen die meer uit het leven wil halen of op zoek is naar de betere versie van zichzelf. Of je nu student, net startende bent of leiding geeft aan 500+ werknemers, iedereen verdient de aandacht om te groeien als mens.

Persoonlijke trainingen doen we zo veel als mogelijk online. Mocht het nodig zijn om elkaar persoonlijk te zien, dan kan dit in overleg. EMVIPro Live trainingen vinden plaats op locatie. Overige trainingen en events vinden plaats online.

Al onze trainingen en coaching zijn maatwerk. Onderwerpen die wij behandelen zijn: voeding, leefstijl, gedachten, emoties, intuïtie, fysieke capaciteiten en vitaliteit in brede zin. Binnen het EMVIPro pakket krijgt iedere cursist de mogelijkheid om zijn of haar eigen persoonlijke ontwikkeling te sturen.

Personal Coaching voor €95,- per uur. Afhankelijk van het traject of pakket kan er een gereduceerd tarief gelden.

EMVIPro vitaliteitstrainingen voor bedrijven, bestaande uit 7 modules met ruim 40 uur aan training op zowel locatie als online + extra thuisstudie bedraagt €1750,- per cursist voor de duur van 7 maanden.

Spreker & Workshops prijs in overleg. Afhankelijk van de duur + locatie van het event.

 

Getoonde prijzen zijn excl. 21% BTW